Vägen tillbaka

Min blogg handlar främst om psykisk ohälsa, hur det är att leva med det. Min kamp mot självskadebeteende och ätstörningar Min kamp att att hantera starka känslor. Hur det är att bara åka in och ut på sjukhus hela tiden. Min resa mot ett liv som är fritt från de destruktiva. Helt enkelt min kamp, en kamp mot livet som jag inte ger upp.

Ny start

Kategori: Allmänt, psykisk ohälsa

Så nu har jag tagit beslutet som väldigt många andra att börja blogga mera. Mest för mig själv för att kunna skriva av mig lite.
 
Äntligen utskriven från sjukhuset efter nästan 15 månader inlåst. Friheten är underbar men samtidigt konstig och lite läskigt. Vart på behandlingshemmet nu i tre dagar alla är snälla och jag har börjat vara med i lite grupper. Vill stanna här längre än en månad men får se vad de beslutar. Tanken är ju att jag ska till gruppboendet i juni men känner att jag behöver lite behandling innan dess.
 
Har sovit lite dåligt de senaste dagarna, hade många tankar om den senaste bältningen kände som om de skulle rulla in en bältningssäng i mitt rum. Allt gick så fort, plötsligt var de sex personer i rummet och alla höll i mig och spänder fast mig. Vet inte riktigt vad som är värst, att bli fasthållen eller att bli bältad. Båda är lika hemska. Det finns andra sätt än bältning. Men på behandlingshemmer har de alla fall inte en sån säng. Bältningen har blivit en traumatisk upplevelse för mig, drömmer om det ibland.
 
Tänkte att bloggen skulle handla om min kamp mot min sjukdom, en dag ska jag bli frisk kunna leva inte bara överleva.