Vägen tillbaka

Min blogg handlar främst om psykisk ohälsa, hur det är att leva med det. Min kamp mot självskadebeteende och ätstörningar Min kamp att att hantera starka känslor. Hur det är att bara åka in och ut på sjukhus hela tiden. Min resa mot ett liv som är fritt från de destruktiva. Helt enkelt min kamp, en kamp mot livet som jag inte ger upp.

Lite random

Kategori: Allmänt

Har ju insett att det finns en nackdel med att ha en rolig mobil. Det man borde göra, typ plugga kommer lite i andra hand. Fastnat lite i wordfued träsket som alla andra:P

Idag har jag jobbat, imorgon måste jag verkligen plugga!
Är otroligt trött just nu, lagade panerad rödspätta med potatis.
Ska ta och leta efter laddaren till min australinsiska kamera.
Saknar att resa grymt mycket! Låter så underbart härligt när man hör andras historier om var dem ska. Jag vill också åka till Dubai, Hanoi, Manilla vore otroligt coolt.
Det är många som åker till lite annorlunda länder och städer, blir ju lite mer av en resa då, man får upptäcka mera på egen hand. 

Har ju funderat en heldel, att delge lite mer av min Australien resa, skrev ju i dagbok över ett år. Sen skulle jag vilja insperera andra ungdommar att våga ta steget och resa. Det ger en större självkänsla och ett annat perspektiv på livet.

Som i Australien var folk otroligt vänliga och hjälpsamma, står man och ser förvirrad ut med en karta i handen kommer de och fråga om man vill ha hjälp. Man ska hjälpa varandra helt enkelt.